E-mail versturen Handige downloads

Nuvema Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering van Nuvema een "goede keus"

De kosten van een uitvaart hangen vooral van de persoonlijke uitvaartwensen af. Wat voor kist moet er zijn? Hoeveel bloemen? En hoeveel mensen verwachten we? Maar daarnaast zijn ook de lokale kosten belangrijk.

Wat kost een uitvaart in Eelde-Paterswolde?

Elke begrafenis of crematie is anders. Een uitvaart in Drenthe kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Zuid-Holland. Uit ervaring weet Westera Uitvaartverzorging dat het verstandig is om van tevoren na te denken over de uitvaart, en ook hoe deze betaalt moet worden. Een uitvaartverzekering kan dan een goede en interessante oplossing zijn.

Uitvaartverzekering

Bij Westera Uitvaartverzorging geven we elk jaar onze prijzen door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit Drenthe wordt een uitvaartverzekering van Nuvema dan ook gebaseerd op onze prijzen en diensten. Op deze manier sluit de polis helemaal aan bij de persoonlijke wensen en betalen verzekerden niet te veel.

Premie berekenen

Bij Nuvema kunt ook u vrijblijvend een premie van een uitvaartverzekering berekenen. De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2014 te letten op zaken als de looptijd, soort verzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema noemde ze hierbij "een goede keus als je voor kwaliteit gaat". Daarnaast blijkt Nuvema bij vergelijkingen vaak een goedkope uitvaartverzekering te zijn.

nuvema

Laatst aangepast op: dinsdag, 25 november 2014 21:45

Contact

Email:  

Adres aula: Mw. Bähler-Boermalaan 9, 9765 AP Paterswolde

Beheerder aula tel: 050-3092260